Välkommen Mats!

Hej Mats, berätta lite kort om dig själv. Vem är du?

Mitt namn är Mats Anderberg och jag är född och uppvuxen i Skanör längst ner i Skåne. Jag är 44 år gammal, är gift med Stina och har 2 söner, Ebbe och Isak. Jag startade min karriär som utvecklare men har de senaste 15 åren jobbat som projektledare inom IT och mjukvaru-utveckling, både som konsult och på olika produktbolag. På fritiden, förutom att spendera tid med familj och vänner, försöker jag få in så många mil som möjligt i löpspåret. Sen är jag även något av en golfnörd, gillar att vara ute i naturen och att läsa, helst science-fiction

När och hur började du jobba hos oss?
Jag började hos Astando slutet av mars. En önskan om förändring och att komma tillbaka till en mer teknisk och analytisk roll ledde mig in på en utbildning i Geografiska Informationssystem vilket jag studerat de senaste två åren, vilket nu lett till ett jobb på Astando. Jag har verkligen uppskattat detta break från jobb-livet och att förkovra mig i något nytt i mitten av karriären. Nu ska det bli spännande att tillämpa det jag lärt mig, samt lära mig ännu mer, i min roll på Astando. 

Varför valde du Norconsult Astando?
Möjligheten att jobba med geografiska data och GIS i kombination med en utvecklar-roll och de trevliga och kunniga människorna jag mötte på vägen under min anställningsprocess. Astando kändes verkligen som ett familjärt företag med en sund kultur samt spännande och viktiga produkter.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag har inte hunnit med så mycket på Astando än men att vara del av ett grymt team som tillsammans löser problem och bygger värde är något jag verkligen ser fram emot.

Vad är din dolda talang??
Jag är i mitt tycke relativt bra på att härma (vissa) dialekter. Men detta är jag för blyg för att göra publikt. Uppträder bara inför mina barn :-)