Välkommen Love!

Mitt namn är Love Norman, jag är 36 år och bor i Stockholm tillsammans med min sambo. Jag är i grunden utbildad låg- och mellanstadielärare men efter 5 år valde jag att skola om mig till programmerare. På fritiden tycker jag om att laga mat, fjällvandra och umgås med vänner och familj.

När och hur började du jobba hos oss?

Jag gick en 2-årig YH-utbildning i .Net utveckling 2021-2023 och våren 2023 gjorde jag praktik hos Norconsult Digital. Jag blev sedan anställd i juni 2023.

Varför valde du Norconsult Digital?

När jag skulle söka praktikplats visste jag att ville rikta in mig mot företag som arbetar med samhällsnyttiga lösningar och gärna ett företag som utvecklar någon slags produkt. Norconsult Digital valde jag sedan ut för att de satsar på mångfald, både inom kön och etnicitet/bakgrund, och att vd’ n vid det tillfället var kvinna.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Omväxlingen! Både i hur arbetsuppgifterna kan se ut och hur arbetet utförs. Det finns stor möjlighet att lära sig olika saker inom programmering här och det har känts mycket bra för mig då jag har behövt få en inblick i vad olika roller och arbetsuppgifter inom utveckling kan vara för att ens veta vad jag vill satsa på i min karriär.


Vad är din dolda talang?

Jag är bra på att göra kombucha!