Välkommen Anna!

Välkommen Anna Jacquier, berätta lite vem är du?

Jag heter Anna och är 36 år, gift, två barn, utbildad ingenjör och har licentiat från Luleå Tekniska Universitet. Jag kommer från en familj där man finner nöje från kreativt arbete med händerna. Detta har gått i arv till mig och till mina barn. Jag uppskattar logik och struktur och finner detta vackert, som en konstform. I mitt studentrum hade jag en vägg med integraler som jag betraktade som en tavla.

När och hur började du jobba hos oss?

Jag ville jobba med något som tillför samhällsnytta och som förbättrar livet för vanliga människor. Därför var det uppdrag jag fick som inhyrd konsult på Norconsult Astando väldigt intressant. Jag jobbade som konsult i ungefär ett år men jag ville bli en del av laget och sökte sedan en utannonserad roll som systemutvecklare. Jag jobbar nu i det team som jag var konsult inom och trivs jättebra då vi gör verklig nytta för kommuner genom att digitalisera deras processer och verksamhet. Jag trivs bra med teamet, med kollegorna och med kunderna.

Varför valde du Norconsult Astando?

Jag ville vara med på resan som Norconsult Astando var på. Vi jobbar med samhällsnyttiga saker och vi tar hänsyn till miljön. Det är viktigt för mig. Vårt stora uppdrag som jag jobbat med under året har varit helt fantastiskt, vi är ett lag där allt flyter, där vi har olika kompetenser och profiler men där vi kompletterar och förbättrar varandra. Jag ser det som att vi bygger ett pussel. Pusslet växer och skapar en bild där bitar läggs och byts ut.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag har ett roligt jobb och duktiga kollegor att dela vardagen med. Den produkt vi utvecklar är jättecool och ser väldigt modern ut. Mitt jobb är varierande och det blir aldrig långtråkigt. Vi får också så fin återkoppling från våra kunder och det är stimulerande. Jag tycker också om att vi har kunden i centrum för allt vi gör och det lyser verkligen igenom också på oss utvecklare. Vi litar på varandra i vårt team och det känns som vi är en självförsörjande organism.

Vad är din dolda talang?

Jag tror att jag är bra på att samarbeta, fånga och bekräfta andra människors behov vilket gör att jag funkar bra i grupp.