Idag blir vi Norconsult Digital

Från och med idag kommer vi och vårt norska moderbolag få samma namn. Samtidigt med namnbytet får vi också en ny grafisk profil, ny hemsida och vårt produktvarumärke ISY får en ny logotyp. Vad betyder det här för dig? Absolut ingenting rent praktiskt. Vi har fortsatt samma organisationsnummer och du behöver inte vidta några åtgärder.

Marknadsstrategi för framtidenNamnändringen är starten på en ny positionering och varumärkesstrategi för Norconsult Digital. Ambitionen är också klar; Norconsult Digital ska bli en ledande nordisk leverantör av programvara och tjänster inom samhällsbyggnadsområdet. Vi lovar att vi ska arbeta hårt för att detta ska ge dig stora mervärden som kund till oss. Var dag förbättrar vi vardagen.

Ny ISY-logotyp
Använder du en av våra ISY-produkter i din arbetsvardag? Logon har blivit moderniserad och ska tydliggöra ett sammanhang mellan produkt och företag. I kommande produktuppdateringar kommer du mötas av den nya logotypen.

Ny Webb
Vi är stolta att presentera vår nya hemsida norconsultdigital.se. Innehållet fokuserar på huvudtemana - Driftade tjänster - Konsulttjänster och Karriär. Du hittar också flera nyttiga länkar under Meny-knappen överst till höger.

Ta gärna en titt!